Basisbehandelingen

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 47

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 47

per pagina

WOCA Basisbehandelingen voor hout

Voor de basisbehandeling van uw hout heeft WOCA specifieke producten ontwikkelt die u verzekeren van het beste eindresultaat. Master Colour Oil is geschikt voor alle houtsoorten en dient als basisbehandeling voor onbehandelde en geschuurde houtsoorten. Diamond Oil Active is een supersterke 2K componenten olie die snel uithardt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hardwax Olie Extreme zorgt voor een slijtvast oppervlak.

Bent u fan van witte houten vloeren? Kijk dan bij Floorpaint, als het ware een verf voor uw vloer! Voor plafonds, wanden, deuren en kozijn gebruikt u Panel White. Invisible Oil is dan juist weer geschikt als u een onbehandelde uitstraling wenst. Hout ligt niet alleen op de vloer, voor werkbladen heeft WOCA een speciale werkbladolie ontwikkeld. Voor kleine onbehandelde oppervlakken zoals meubels en speelgoed kunt u kiezen voor natuurlijke WOCA Bijenwas.

Wilt u weten welke producten geschikt zijn voor de basisbehandeling van uw vloer? Onze productadviseurs staan u graag te woord!