Bezig met laden...
Woca Invisible Oil

Woca Invisible Oil

Woca Invisible Primer-2,5 liter

Primer voor Woca Invisible Oil
Voor een onbehandelde uitstraling
Primer geeft geen bescherming

€ 72,50

De Woca Invisible Primer is een watergedragen primer die gebruikt wordt als eerste laag, voordat de Woca Invisible Oil wordt aangebracht. De Woca Invisible Primer kan op onbehandeld of pas geschuurde houten oppervlakken worden toegepast. Deze primer kan worden binnenhuis en op lichte houtsoorten worden toegepast. De Woca Invisible Primer moet altijd worden afgewerkt met de Woca Invisible Oil.

Het behandelde oppervlak dient geschuurd of onbehandeld te zijn en met een korrel 100-120 zijn opgeschuurd. Het advies is om het hout klam-vochtig af te nemen met water en een scheurtje Woca intensief reiniger. Het oppervlak dient volledig droog te zijn voordat u de primer aanbrengt. Met 1 liter Woca Invisible Oil Primer kunt u ongeveer 8 tot 12 m² behandelen.

1. Roer de primer voor en tijdens het gebruikt. De pigmenten onderin de verpakking dienen altijd goed gemengd te zijn met de primer. Roer de primer regelmatig, tijdens het gebruik, goed door. Verpakkingen met verschillende batchnummers dienen vooraf gemengd te worden, dit voorkomt kleurverschil.

2. Breng met de Woca pad voor buiten of een verfroller een dunne egale laag primer op het hout aan. Laat de primer maximaal 5 minuten intrekken. Er wordt aangeraden oppervlaktes te behandelen van maximaal 20 m² of kleiner.

3. Wrijf de Woca Invisible Primer in met een beige pad, totdat de primer volledig is opgenomen in het hout (vervang de pad tijdig, zodat de primer zich niet op de pad ophoopt). Verwijder overtollig primer met katoenen doeken.

4. Laat het oppervlak 3 tot 4 uren drogen.

5. Verwijder opstaande vezels met een SPP schuurpad, zodra de primer is opgedroogd. Maak het oppervlak stofvrij met een stofzuiger.

6. Werk het houten oppervlak af met de Woca Inivisible Oil (Zie product Woca Invisible Oil voor instructies)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Invisible Primer-2,5 liter
Uw waardering