Onderhoudsolie

Onderhoudsolie

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina

Woca Onderhoudsolie: Voedt en Beschermt

Onze Woca Onderhoudsolie is het hart van ons assortiment. Deze olie is niet alleen ontworpen om het hout te voeden en te revitaliseren, maar ook om een duurzame bescherming te bieden tegen dagelijkse slijtage. Het is eenvoudig aan te brengen en dringt diep door in het hout, waardoor de natuurlijke structuur en kleur worden versterkt.

Woca Intensief Reiniger: Voor Een Diepe Reiniging

Voordat u onderhoudsolie aanbrengt, is het belangrijk dat het oppervlak schoon is. De Woca Intensief Reiniger is perfect voor deze taak. Het verwijdert effectief vuil en oude olie lagen, waardoor het hout wordt voorbereid op een nieuwe behandeling met onderhoudsolie. Dit zorgt voor een optimale hechting en resultaat.

Woca Oil Care: Verleng de Levensduur van Uw Hout

Naast onze basis onderhoudsolie biedt Woca ook Woca Oil Care, een product ontworpen om de levensduur van reeds behandelde oppervlakken te verlengen. Deze verzorgende olie verfrist het hout en geeft het een nieuwe beschermlaag, zonder dat u het gehele oppervlak opnieuw hoeft te schuren. Het is een ideale oplossing voor regelmatig onderhoud, die het hout zijn natuurlijke uitstraling teruggeeft en beschermt tegen slijtage.

Woca Invisible Oil Care: Behoud de Natuurlijke Look

Voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer onbehandelde look, is er Woca Invisible Oil Care. Dit product biedt alle voordelen van onze standaard onderhoudsolie, maar dan zonder de zichtbare afwerking. Het resultaat is een houtoppervlak dat er natuurlijk en bijna onbehandeld uitziet, terwijl het toch volledig beschermd is tegen vocht, vuil en slijtage. Dit product is perfect voor moderne interieurs waar een minimalistische esthetiek gewenst is.

Woca Easy Neutralizer: Bestrijd Vlekken en Schade

Houten oppervlakken zijn prachtig, maar kunnen gevoelig zijn voor vlekken en beschadigingen. Woca Easy Neutralizer is een krachtige bondgenoot in de strijd tegen deze ongewenste effecten. Dit product is speciaal ontwikkeld om vlekken van water, wijn, en andere vloeistoffen effectief te neutraliseren. Het herstelt de natuurlijke uitstraling van het hout en bereidt het voor op een nieuwe behandeling met onderhoudsolie. Gebruik de Easy Neutralizer voor een snelle en effectieve oplossing voor hardnekkige vlekken.

Woca Vlekverwijderaar: Eerste Hulp Bij Ongelukken

Voor nog hardnekkiger vlekken biedt Woca de Woca Vlekverwijderaar, een product dat specifiek is ontworpen om de meest uitdagende vlekken te behandelen. Of het nu gaat om inkt, bloed, olie, of andere substanties, deze vlekverwijderaar werkt diep in het hout om de vlek te liften en te verwijderen. Het is een essentieel product voor iedereen die houten oppervlakken in hun huis heeft en wil zorgen voor een snelle en effectieve behandeling van ongelukken.