Bezig met laden...
Woca Driftwoodlye Wit

Woca Driftwoodlye Wit

Woca Driftwoodlye Grijs

Geeft eiken een verweerde uitstraling

Moet worden nabehandeld worden met een Woca binnenolie

Verkrijgbaar in wit en grijs

Vanaf € 49,95

Met Woca Driftwoodlye Grijs krijgt uw vloer een verweerde en oude uitstraling. De planken lijken dan op aangespoeld hout op het strand. Woca Driftwoodlye is verkrijgbaar in een witte en een grijze variant. Woca Driftwoodlye Grijs reageert op het looizuur in het hout en is daarom zeer geschikt voor eiken hout.

Als de vloeren voorbehandeld zijn met Woca Driftwoodlye Grijs dienen ze te worden nabehandeld met Woca Diamond Olie Active of Woca Master Colour Oil. Met Woca Driftwoodlye Grijs kunt u per liter ongeveer 8 – 10 m² voorbehandelen.

Draag altijd loogbestendige handschoenen en een veiligheidsbril!

1. Schuur het oppervlak voor de loogbeur lichtjes op met korrel 100-120, voordat de Woca Driftwoodlye wordt aangebracht. Het oppervlak dient voor behandeling droog en stofvrij te zijn.

2. Schudt de flacon Woca Driftwoodlye grondig en giet deze in een plastic emmer. Indien u gebruik maakt van meerdere flacons, dienen deze met elkaar gemengd te worden. Het pigment dient goed vermengd te worden met de loog. Roer de Woca Driftwoodlye ook tijdens het aanbrengen regelmatig goed door.

3. Breng de Woca Driftwoodlye gelijkmatig aan in de lengterichting van het hout met een loogbestendige kwast of roller. Voorkom altijd aanzetting. Breng 1 liter Woca Driftwoodlye per 10 m² aan. Verticale oppervlakken dienen van boven naar beneden afgewerkt te worden.

4. Laat de Woca Driftwoodlye minimaal 24 uur drogen onder een temperatuur van 20 graden. Na droging kunt u opstaande vezels verwijderen met een groene pad.

5. Stofzuig het oppervlak grondig en werk het oppervlak af met Woca Diamond Oil Active of Woca Master Colour Oil.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Driftwoodlye Grijs
Uw waardering