Bezig met laden...

Woca Floorpaint Wit

Woca verf voor houten vloeren
Onderhouden met Mastercleaner
Verkrijgbaar in wit

€ 119,95

Met Woca Floorpaint wit kunt u uw houten vloer als het ware verven. Woca Floorpaint is een watergedragen dekkende verf die verkrijgbaar is in de kleur wit. De verf kunt u gemakkelijk aanbrengen met een kortharige roller. Met Woca Floorpaint wit kunt u met 1 liter ongeveer 8 tot 10 m² behandelen.

Zorg er altijd voor dat de ruimte, het houten oppervlak en het product een tempratuur hebben tussen de 15 en 30 graden. Zorg dat ruimte een goed geventileerd wordt, dit versterkt de droging van het product. Het oppervlak dient stofvrij te zijn. Eerder behandelde oppervlaktes dienen was, olie en lak vrij te zijn met een laatste schuurgang van korrel 100-120. Neem het oppervlak klamvochtig af met een mengsel van water en een scheutje Woca intensief reiniger.

Voor een optimaal resultaat dient u 1 laag Woca Base Primer Nordic wit aan te brengen en 2 lagen Woca Floorpaint wit.

1. Breng de Woca Base Primer Nordic Wit aan zoals de productvoorschiften op de productpagina van de Woca Base Primer Nordic Wit. Breng in de lengterichting van het hout gelijkmatige lagen Woca Floorpaint wit aan. Dit kan met een microvezel lakroller. Breng de Floorpaint wit nat in nat aan om aanzettingen te voorkomen. Zorg er altijd voor dat er geen plasvorming op het hout plaats vindt. Laat het oppervlak vervolgens 4 tot 6 uren drogen. Breng per dag maximaal 2 lagen Floorpaint aan.

2. Polijst het oppervlak met een paarse pad en stofzuig het oppervlak grondig. Breng vervolgens, net als de eerste stap, een gelijkmatige laag Woca Floorpaint wit aan. Mocht de Floorpaint nog niet dekkend genoeg zijn dan wordt er geadviseerd om het oppervlak na droging, opnieuw te polijsten en te behandelen.

Bij de tweede of derde laag Woca Floorpaint wit kunt u de Woca Master 2K Hardener toevoegen. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak voor intensief gebruikt kan worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Floorpaint Wit
Uw waardering