Bezig met laden...

Woca Natuurzeep Wit 3 Liter

✅ Actie! Woca Natuurzeep 3 liter voor de prijs van een 2,5 liter!

✅ Voor het reinigen, onderhouden en beschermen van alle soorten hout.

✅ Biologisch en veilig. Geschikt voor kinderspeelgoed.

✅ Perfect resultaat door te verwerken met de Vileda Swepmop

✅ Verkrijgbaar in naturelwitextra witgrijs en zwart en als handige Spray!

 

Speciale prijs € 29,30 Normale prijs € 35,16

WOCA Natuurzeep / Natural Soap

Actie! Woca Natuurzeep Wit 3 liter voor de prijs van een 2,5 liter!

Woca Natuurzeep Wit is ons meest verkochte product voor het reinigen, onderhouden, voeden én beschermen van geoliede houten vloeren. Natuurzeep is een biologisch product en veilig voor kinderen en dieren waardoor het zeer geschikt is voor al uw hout binnen, ook kinderspeelgoed.

U kiest Woca Natuurzeep Wit voor het reinigen en onderhouden van uw naturel geoliede of met naturel zeep behandelde houten vloeren zoals eik of rood tropisch. Voor andere afwerkingen zijn speciale Natuurzeep varianten ontwikkelt:

Kies variant WIT voor alle wit geoliede vloeren of lichte houtsoorten zoals naaldhout, beuk, esdoorn en iep.
Kies variant EXTRA WIT voor alle extra wit geoliede vloeren.
Kies variant GRIJS voor alle grijs geoliede vloeren
Kies variant ZWART voor alle (donker)bruine of zwart geoliede vloeren, ebbenhout en wengé

Natuurzeep voor reinigen en onderhoud

Woca Natuurzeep is een geconcentreerd schoonmaakproduct, bij normaal vloeronderhoud verdunt u het met water in de verhouding 1:40. Bij de schoonmaakbeurt wordt het vuil verwijderd en tegelijkertijd een beschermde slijtlaag aangebracht bestaande uit kokos- en sojavetten. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Natuurzeep als basisbehandeling

Dankzij de reinigende, verzorgende én beschermende eigenschappen van Natuurzeep kan het ook gebruikt worden als basisbehandeling van onbehandeld massief hout in plaats van onderhoudsolie.

Bij massief naaldhout gebruikt mengt u 1:1 tot 1:5 met water en wrijft u het in met een witte pad.
Bij massief eikenhout eerste laag 1:10 en tweede laag 1:5. De dikte van het hout is van belang, u kunt ons bellen voor specialistisch advies.

Gebruiksaanwijzing en tips

Met 1 liter Woca Natuurzeep kunt u 320-400 m2 onderhouden. Verschillende varianten beschikbaar in 1 liter - 2,5 liter - 3 liter - 5 liter flacons.

TIP: Gebruik voor het beste resultaat de Vileda Swepmop.

  1. U kunt het beste twee emmers gebruiken. Vul beide emmers met warm water.
  2. Schudt de flacon WOCA Natuurzeep goed en voeg in één van de emmers Natuurzeep toe in de juiste verhouding. Bij 1:40 gebruikt u 250ml op 10 liter water. Even roeren.
  3. Dompel de Swepmop in het zeepwater en wring half uit.
  4. Reinig enkele vierkante meters met de vochtige Swepmop. Bij vuilere plekken kunt u iets meer zeepwater gebruiken, laat het dan even intrekken of eventueel schrobben.
  5. Spoel de Swepmop grondig uit in het schone spoelwater en wring krachtig droog.
  6. Dompel de Swepmop in het zeepwater en wring nogmaals krachtig droog.
  7. Neem met de Swepmop al het losgeweekte vuil op en spoel weer uit in de water emmer.

Herhaal stap 3 tot 7 tot u de hele vloer heeft gereinigd. Als het spoelwater erg vuil is kunt u dat tussentijds verversen.

Nabehandeling is niet nodig. Dweil de vloer nooit na met schoon water! Tijdens het drogen niet over de vloer lopen (ongeveer 15 minuten).

TIP: Natuurzeep gebruikt u voor regelmatig schoonmaken van uw vloer. Na verloop van tijd zal uw vloer moeilijker schoon worden of plekken krijgen. Dan is het tijd voor een onderhoudsbeurt met olie. Gebruik dan eerst WOCA Intensief Reiniger en vervolgens Woca Onderhoudsolie Naturel.

TIP: Heeft u vlekken? Voor donkere vochtvlekken zoals koffie of rode wijn gebruikt u direct Woca Vlekverwijderaar. Voor vlekken van vocht in combinatie met metaal is er de speciale Woca Easy Neutralizer.

Resultaat

Uw vloer is gemakkelijk en voordelig weer hygiënisch fris en veilig gereinigd. De kokos- en sojavetten in Woca Natuurzeep laten een verzorgende en beschermde laag achter. Zo kan uw vloer en wel weer even tegen aan!

 
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!