Bezig met laden...
Woca Master Colour Oil Walnoot

Woca Master Colour Oil Walnoot

Woca Master Colour Oil Antiek (Antique)

Woca Master Colour Oil Antiek (Antique)

Woca Master Colour Oil Black

✅ Geschikt voor alle houtsoorten

✅ Geschikt voor grote oppervlakten

✅ Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Vanaf € 74,95

Voorheen Woca Colour Oil 120 Black

Woca Master Colour Oil Black kunt u gebruiken als basisbehandeling voor onbehandelde en geschuurde houtsoorten. Woca Master Colour Oil kunt u met de hand of met de boenmachine makkelijk aanbrengen. Door middel van een poetsmachine en een inmasseerpad krijgt u een optimaal resultaat. Woca Master Colour Oil Black kleurt het hout en de structuur mooi op en beschermt tegen vuil en vlekken.

7 dagen nadat de olie is aangebracht, dient u de vloer te behandelen met een Woca Natuurzeep Zwart, dit zorgt ervoor dat vloer nog beter beschermt wordt. Daarna kan de vloer onderhouden worden met Woca Onderhoudsolie Naturel. Met 1 liter Woca Master Colour Oil Black kunt u ongeveer 8 – 10 m2 behandelen. Voor een nog beter resultaat kunt u de Woca Master Colour Oil Black 2 keer aanbrengen. Reinig nieuwe en geschuurde houten vloeren altijd eerst met Woca Intensiefreiniger, voor u de Woca Master Colour Oil aanbrengt.

Master Colour Oil is verkijgbaar in de volgende kleuren:
- Light Brown
- Brazil Brown
- Rhode Island Brown
- Castle Grey
- Extra White
- Walnut
- Black
- Extra Grey
- Antique
- Natural
- Wit

Masterolie aanbrengen
1.
Wis de vloer in de lengterichting van het hout met Woca Intensiefreiniger (125 ml op 5 liter). Gebruik voor het reinigen van het hout een goed uitgewrongen wringmop (Woca Vileda Swepmop). De laat de vloer goed drogen. Voordat de Woca Master Colour Oil wordt aangebracht dient de vloer volkomen droog en vrij van vuil en vet zijn. De vochtigheidsgraad van het hout mag maximaal 12% zijn. De olie moet worden aangebracht bij een temperatuur van minstens 18 graden.

2.
Schud de flacon Woca Master Colour Oil goed en giet het in een plastic emmer. Maak voldoende aan om het oppervlakte te behandelen om kleurverschillen te voorkomen. Roer de Master Colour Oil tijdens het gebruik goed door. Breng de Master Colour Oil gelijkmatig aan met de Woca Oliespons op een oppervlak van ongeveer 3 tot 6 m2. Laat de vloer ongeveer 15 minuten de olie opnemen. Als er droge plekken verschijnen, dient er meer olie te worden aangebracht op die plekken.

3.
Poets vervolgens met de hand of met een éénschijfsmachine tot het oppervlak verzadigd oogt. De vloer mag er niet nat uit zien en na het inwrijven mag er geen overtollige olie achterblijven. Poets het oppervlak daarom altijd droog met katoenen doeken.

4.
Werk stapsgewijs verder tot de volledige vloer afwerkt is. Nawrijven met een nieuwe beige of witte pads wordt aangeraden. De vloer moet daarna worden opgewreven met 1 deciliter masterolie per 15 m2 voor een optimale verzadiging. Doe dit wel binnen 24 uur. De olie moet zorgvuldig in het hout gewreven worden, verwijder eventueel overtollige olie van het oppervlak. Hoe meer u de olie inwrijft, hoe beter het resultaat. Na 24 uur kan de vloer voorzichtig belopen worden op sokken. De optimale bescherming ontstaat pas na enkele zeepbeurten. De eerste zeepbeurt mag naar minimaal 7 dagen worden toegepast. In deze 7 dagen mag de vloer niet in aanraking komen met water.

Weet u niet zeker of de kleur wel naar wens is? Bestel dan eerst een proefzakje master colour oil.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Master Colour Oil Black
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!